2 Δεκεμβρίου 2020, Τετάρτη

Το Εργατικό Κέντρο και η Επιτροπή Αγώνα Λειβαθούς στο Δημοτικό Συμβούλιο

Το Εργατικό Κέντρο μαζί με την Επιτροπή Αγώνα Λειβαθούς και τον Εμπορεπαγγελματικό Σύλλογο έθεσαν χθες το βράδυ την αγωνία τους για τους συμπολίτες μας είναι άνεργοι, ανασφάλιστοι και που χρίζουν άμεσης ιατρικής βοήθειας, αλλά δεν διαθέτουν τα χρήματα για την θεραπεία τους.

Ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Γιώργος Γαβρίλης ζήτησε από το Δημοτικό Συμβούλιο να πάρει άμεσα μέτρα στήριξης των ανέργων και των άπορων οικογενειών, με τον Πρόεδρο του ΟΚΑΠ Μιχάλη Γάκη να δηλώνει ότι έχει γίνει καταγραφή όλων των άπορων οικογενειών ενώ από την πρώτη στιγμή οι υπηρεσίες του Δήμου έχουν συνδράμει όπου χρειάστηκε παρέχοντας βοήθεια και στήριξη στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, ενώ τόνισε ο κ. Γάκης ότι για να μπορέσουν και οι υπηρεσίες της Πρόνοιας να ελέγξουν την κατάσταση που παρουσίασαν τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα θα πρέπει πρώτα να γίνει καταγραφή των περιστατικών για να μπορέσει ο Δήμος να έχει μία σωστή και πλήρη εικόνα.

Από τη μεριά της η Επιτροπή Αγώνα κατοίκων Λειβαθούς μέσω του εκπροσώπου της Διονύση Αλιβιζάτου σε δηλώσεις που έκανε μετά το Δημοτικό Συμβούλιο ανέφερε ότι στην Πρόνοια του απάντησαν ότι δεν μπορούν να γίνουν καταγραφές λόγω έλλειψης προσωπικού και κατηγόρησε τη Δημοτική Αρχή ότι λέει ψέματα.

1-DSC05135 1-DSC05133

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις