Αποχώρησε η αντιπολίτευση από το Δημοτικό Συμβούλιο

Άλλη μία επεισοδιακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου παρακολουθήσαμε νωρίτερα σήμερα με την αντιπολίτευση να αποχωρεί με το καλησπέρα και συγκεκριμένα αποχώρησαν τα μέλη των παρατάξεων του Θεόφιλου Μιχαλάτου, της Ενωμένης Τετράπολης, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΦΙ.ΚΟ., πλην των εκπροσώπων της Λαϊκής Συσπείρωσης, από το Δημοτικό Συμβούλιο διαμαρτυρόμενοι για την μη πραγματοποίηση της συνεδρίασης στο Ληξούρι.

Η Δημοτική Αρχή δήλωσε ότι η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί μέσα στο μήνα Μάρτιο όπως είχε αποφασίσει σε προηγούμενη συνεδρίασή του το συμβούλιο κανονικά άρα δεν τίθεται λόγος διαμαρτυρίας από τη μεριά της αντιπολίτευσης.

1-DSC05142 1-DSC05127

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις