5 Δεκεμβρίου 2020, Σάββατο

Αποχαιρετηστήρια επιστολή απελθόντος Αστυνομικού Διευθυντού Κεφαλονιάς

Θα θυμάμαι πάντα με αγάπη και νοσταλγία τα 32 χρόνια που υπηρέτησα στην ελληνική αστυνομία, αλλά αυτά που θα έχουν ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου και στις αναμνήσεις μου θα είναι αυτά που υπηρέτησα ως αστυνομικός Διευθυντής στην πανέμορφη Κεφαλονιά και Ιθάκη.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου στην Αστυνομική Διεύθυνση για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλαν , αλλά και την άψογη συνεργασία την οποία είχαμε.
Θεωρώ δε τον εαυτό μου τυχερό και υπερήφανο, αφού είχα την τύχη να κλείσω την αστυνομική μου καριέρα της υπηρεσίας μου στους μοναδικούς και συγχρόνως υπέροχους κεφαλλονίτες και Ιθακησίους.

Ας μας έχει καλά όλους ο Άγιος Γεράσιμος.

Με ανεξίτηλες αναμνήσεις

Ανδρέας Αυγέρης.

Υ.Γ
Μετις τελευταίες τακτικές κρίσεις έτους 2015 αποστρατεύτηκα προαγόμενος στον βαθμό του Ταξιάρχου.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις