“Άδειασε” τους κατοίκους της Κατωγής η Αντιπολίτευση

Εμβρόντητοι έμειναν οι κάτοικοι των Μαντζαβινάτων όταν είδαν την αντιπολίτευση του Δήμου Κεφαλονιάς και ειδικότερα τους Δημοτικούς Συμβούλους τους από την Παλική (Διονύσης Αραβαντινό, Βασίλη Ρουχωτά, ΦΙ.ΚΟ. κ.λπ.) να αποχωρούν ουσιαστικά χωρίς λόγο από το Δημοτικό Συμβούλιο και να “γράφουν κανονικά στα παλιά τους τα παπούτσια” τους συμπολίτες τους που κατά τα λοιπά ισχυρίζονται ότι “τόσο πολύ νοιάζονται για αυτούς”.
Επομένως η Δημοτική Αρχή κέρδισε τις εντυπώσεις αφού στήριξε ολόθερμα τους κατοίκους και υιοθέτησε όλα τους τα αιτήματα με τον Δήμαρχο να δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν πρόκειται να περάσει η τοποθέτηση της κεραίας κινητής τηλεφωνίας.

1-DSC05109 1-DSC05110

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις