ΣΕΤΕ: 60.000 νέες προσλήψεις στον τουρισμό

Περισσότερες από 60.000 νέες θέσεις εργασίας αναμένεται να δημιουργηθούν εφέτος στον κλάδο του τουρισμού, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) Ανδρέα Ανδρεάδη, μετά τη χθεσινή συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας Πάνο Σκουρλέτη.

Σύμφωνα με τον κ. Ανδρέαδη οι θέσεις αυτές θα προστεθούν στις 100.000 που έχουν δημιουργηθεί ήδη, με δεδομένο ότι εφέτος ο αριθμός των αφίξεων στην Ελλάδα αναμένεται να είναι μεγαλύτερος κατά περίπου 1.000.000 και να φθάσει τα 25.000.000.

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο των συναντήσεων του υπουργού Εργασίας με τους κοινωνικούς εταίρους για την αναπροσαρμογή του κατώτερου μισθού στην Ελλάδα και την υπογραφή νέας Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

Ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ, χαρακτήρισε «εποικοδομητική» τη συνάντηση και πρόσθεσε ότι ο Σύνδεσμος υπέβαλε στον υπουργό «σειρά προτάσεων, και στα περισσότερα θέματα διαπιστώθηκε σύμπτωση απόψεων ενώ σε άλλα απαιτείται περαιτέρω επεξεργασία και εξειδίκευση».

aftodioikisi.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις