27 Νοεμβρίου 2020, Παρασκευή

Ευχαριστήριο από τις οικογένειες Διονυσίου και Γερασίμου Μπάλδου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Με αφορμή την μηνιαία νοσηλεία και τον θάνατο της  αγαπημένης μας μητέρας Καλής Μπάλδου, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της παθολογικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλλονιάς.

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον πρωτεργάτη και διευθυντή του τμήματος αυτού, Κον. Λυκιαρδόπουλο Σπύρο,  για την αμέριστη συμπαράσταση του, σε αυτήν μας την περιπέτεια.

Θερμά ευχαριστήρια θα θέλαμε να δώσουμε και στο τμήμα αιμοδοσίας που κάλυψε τις ανάγκες της μητέρας μας σε αίμα.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και όλους τους υπόλοιπους γιατρούς, Κον Μπουζικάκο, Κον Καλλίνικο, Κα Αστεριάδου, Κα Ζαχαράτου,  Κον Κασσιανό, Κα Δανελάτου, Κα Γεωργοπούλου, Κα Clotilde Perrotta και Κον Αντωνάτο, οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια, όχι μόνο ως γιατροί αλλά και  ως φίλοι, μας συμπαραστάθηκαν στα χρόνια προβλήματα της μητέρας μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα,
οι οικογένειες Διονυσίου και Γερασίμου Μπάλδου

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις