2 Δεκεμβρίου 2020, Τετάρτη

Σεμινάριο “Βασικές αρχές τουριστικού προϊόντος” στον Πόρο Σάββατο 15 και Κυριακή 16 Μαρτίου

Προτρεπόμενοι από το ρητό του στρατηγού Αννίβα “ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ” , Ομάδα συνεργατών -Επαγγελματιών από την περιοχή του Πόρου, στην προσπάθεια της να προλάβει το συνεχές εναλλασσόμενο οικονομικό περιβάλλον, διενεργεί σεμινάριο στο Πόρο.

ΤΙΤΛΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ :  ” ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ”

ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Δημοτικό σχολείο Πόρου

ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Σαββάτο -Κυριακή
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: 15 και 16 Μαρτίου
ΩΡΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: 10:oo πμ – 14:00 μμ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ:
Βαβάση Μαργαρίτα- ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
Σιμωτάς Αθανάσιος – ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
Χαρίτος Ερωτόκριτός – ΛΟΓΙΣΤΗΣ

YΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ
ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΠΟΡΟΥ

Το δικό μας σχόλιο

Μία πολύ θετική κίνηση προς στην σωστή κατεύθυνση αφού το νησί μας ως γνωστόν βασίζεται καθαρά στον τουρισμό. Συγχαρητήρια στους φορείς και τους ιδιώτες που ανέλαβαν αυτή την πολύ σημαντική πρωτοβουλία που θα βοηθήσει στην σωστή αντιμετώπιση του τουρίστα αλλά και του τουριστικού προϊόντος γενικότερα που έχουμε να προσφέρουμε σαν τόπος. Σκοπός του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση η εναρμόνιση και η εξοικείωση με τις τελευταίες εξελίξεις στον τουρισμό όπως οι κρατήσεις μέσω διαδικτύου. Τέλος το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους όσους ασχολούνται με τον τουρισμό ή θέλουν να ασχοληθούν στο μέλλον προσφέροντάς τους γενικές και ειδικές γνώσεις πάνω σε αυτόν τον πολύπλευρο και ευαίσθητο τομέα της οικονομίας.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις