Νίκος Παπαδάτος: Ο αποτελεσματικός αντιδήμαρχος που “απελευθέρωσε” τον Ελειό-Πρόννους

Είναι γεγονός ότι η περιοχή του πρώην Δήμου Ελειού-Πρόννων ήταν ίσως η πλέον πολύπαθη του νησιού μας αφού όλοι θυμούνται το πλήθος προβλημάτων τα οποία κληροδότησε στο Δήμο Κεφαλονιάς ο Κώστας Ζαπάντης (πλήθος χρεών, βιολογικός Σκάλας στον αέρα, απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλονιάς για επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης στα οικονομικά που άφησε ο Κώστας Ζαπάντης, κ.λπ.).

Είναι όμως επίσης γεγονός ότι ο Αντιδήμαρχος Νίκος Παπαδάτος έχει πλέον ξαναδώσει στην τοπική αυτοδιοίκηση το χαμένο κύρος και την αξιοπιστία που της έλειπε στην περιοχή λόγω των παραπάνω καταστάσεων. Και όντως πλέον από την περιοχή του Δήμου Ελειού-Πρόννων ελάχιστα παράπονα προκύπτουν και ηρεμία υπάρχει. Για αυτό το λόγο ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης πίνει νερό στο όνομα του Νίκου Παπαδάτου, αφού γνωρίζει ότι αποδείχθηκε ένα από τα πιο “δυνατά χαρτιά” της Ισχυρής Κεφαλονιάς.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις