Προπώληση Εισιτηρίων Παράστασης “Tango el Greco”

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλονιάς (Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.) σας ενημερώνει πως ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για την παράσταση “Tango el Greco” που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο «ο Κέφαλος», το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015 και ώρα 20:30.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια από τα ταμεία του θεάτρου, τις καθημερινές 9:00- 16:00 και το Σάββατο 11:00 – 13:00 και 19:00-20:30. Γενική τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ.

Πρόκειται για μια μουσικοχορευτική παράσταση αφιέρωμα στην ιστορία του Ελληνικού tango με την 12μελή Ορχήστρα Ποικίλης Μουσικής της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδος σε μουσική Διεύθυνση και ενορχήστρωση του συμπατριώτη μας μαέστρου Παναγή Μπαρμπάτη. Τραγουδούν οι διακεκριμένοι λυρικοί ερμηνευτές Αντώνης Κορωναίος (τενόρος) & Ελένη Βουδουράκη (μέτζο σοπράνο). Τις χορογραφίες έχει επιμεληθεί η καταξιωμένη χορογράφος Μαρία Θωμοπούλου. Επιμέλεια παραγωγής Κώστας Φραντζής.

Για την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.
Ο Πρόεδρος
Άγγελος Κωνσταντάκης

afisa2

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις