Με το Γιάνη Βαρουφάκη και ο “Ιωσήφης” στο Eurogroup;

Σύμφωνα με …”ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες” ενδέχεται ο Γιάνης Βαρουφάκης να πάρει μαζί του στο Eurogroup την Δευτέρα εκπρόσωπο του ΦΙ.ΚΟ. και δη τον Ιωσήφ Λουκέρη, ο οποίος με το Επτανησιακό του ταμπεραμέντο αφενός θα κάνει ένα φοβερό δίδυμο με τον υπουργό Οικονομικών και αφετέρου θα θέσει παράλληλα με το ζήτημα του κουρέματος του χρέους και το… “μείζον θέμα για την Ελλάδα και την Ευρώπη, της αυτονομίας του Ληξουρίου”!!!

Ο Ιωσήφ είναι πεπεισμένος ότι το θέμα της αυτονομίας της Παλικής δύσκολα θα λυθεί σε επίπεδο κυβερνητικό οπότε κρίνει ότι πρέπει να τεθεί επί τάπητος και σε ευρωπαϊκά πλαίσια… Πέρα όμως από την πλάκα μόνο αυτό δεν έχουμε ακούσει τελικά από τους ΦΙ.ΚΟυς οι οποίοι την ώρα που “καίγεται” η πατρίδα μας με το μόνο που ασχολούνται είναι το πως να θα βγάλουν τα εσώψυχά τους ενάντια στον Παρίση και τον Δήμου.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις