5 Δεκεμβρίου 2020, Σάββατο

Με επιτυχία συνεχίζεται η Διεθνής Τουριστική Έκθεση ITB στο Βερολίνο

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται η Διεθνής Τουριστική Έκθεση ΙΤΒ στο Βερολίνο όπου για 5η συνεχή χρονιά συμμετέχει ο Δήμος Κεφαλονιάς.
Σε στρατηγική θέση το κομψά σχεδιασμένο Εκθεσιακό Περίπτερο τής Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, φιλοξενεί την Κεφαλονιά, η οποία παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον από τους διεθνείς Ταξιδιωτικούς Οργανισμούς.
Πλούσιο έντυπο υλικό, στην Γερμανική γλώσσα, με όλες τις ταξιδιωτικές πληροφορίες του Νησιού μοιράζεται στα διεθνή Ταξιδιωτικά ΜΜΕ.
Ο Α/Δήμαρχος Πολιτισμου-Τουρισμού κ.Ευαγγελος Κεκάτος, ειχε συναντήσεις εργασίας τόσο με Ταξιδιωτικούς Δημοσιογράφους, οσο και με εκπροσώπους Εταιρειών, που ενδιαφέρονται να εντάξουν και την Κεφαλονιά στους περιορισμούς των.
Οι εργασίες της Έκθεσης συνεχίζονται και μόλις ολοκληρωθούν θα δημοσιευθεί αναλυτικό Δελτίο Τύπου, με όλες τις λεπτομέρειες.

kek2berlin

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις