2 Δεκεμβρίου 2020, Τετάρτη

Συνεδρίασε σήμερα η ΚΕΔΗΚΕ

Δημόσια συνεδρίαση της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κεφαλονιάς πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο του Αργοστολίου «Κέφαλος» σχετικά με την συζήτηση και την λήψη αποφάσεων για τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης. Την έγκριση της διοργάνωσης μουσικών συναυλιών και την έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων σε βάρος του προϋπολογισμού της ΚΕΔΗΚΕ για το 2015.

Το παρών στη συνεδρίαση έδωσε και ο μουσικός Κώστας Φρατζής ο οποίος μίλησε για την παράσταση που θα γίνει στις 14 Μαρτίου στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου και είναι υπεύθυνος για την επιμέλεια. Μία παράσταση που είναι αφιέρωμα στην ιστορία του ελληνικού tango και κάνει την έναρξη από την Κεφαλονιά.

Η εκδήλωση αυτή γίνεται μεταξύ του Δήμου Κεφαλονιάς και των καλλιτεχνικών τμημάτων της Ένωσης Επτανήσων. Η παράσταση περιλαμβάνει 15 επώνυμους συντελεστές μεταξύ των οποίων είναι μουσικοί, τραγουδιστές, χορευτές και ο Παναγής Μπαρμπάτης όπου διευθύνει την ορχήστρα και την ενορχήστρωση της παράστασης.

pav8 pav7 pav5 pav1

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις