27 Νοεμβρίου 2020, Παρασκευή

Δημοτική Κοινότητα Αργοστολίου: «Σχετικά με παραχώρηση γραφείου στον ζωοφιλικό σύλλογο «Ντόρις»

Σχετικά με την διαμαρτυρία η οποία έχει αναρτηθεί στο «kefalonia news» που αφορά τα καταφύγια αδέσποτων ζώων της φιλοζωικής εταιρίας «Ντόρις» από τους αγνώστους ανώνυμους, έχουμε να πούμε συγχαρητήρια διότι διαμαρτύρονται στον Νιφοράτο, διότι ο Νιφοράτος έχει γίνει δέκτης των ανώνυμων και κατά περίπτωση μόνος του αποδεικνύει ότι δεν είναι ελέφαντας.

Τι κρίμα που αυτή η κοινωνία για να βγάλει το μίσος της και τα πάθη της καταρρακώνει ανθρώπους που στην ουσία τους μισεί για το έργο τους και αυτό αποδεικνύεται με την ανωνυμία τους.

Και απαντώ ότι φοβάστε να κατονομάσετε διότι γνωρίζετε πολύ καλά ότι ο Δήμαρχος στην πρώτη του θητεία αναγνωρίζοντας το έργο και την προσφορά αυτή του φιλοζωικού σωματείου «Ντόρις» παρεχώρησε το χώρο αυτό.

Δεύτερο και τελειώνουμε, εμείς δεν δώσαμε χώρο στην Κρανιά, δεν εξετάσαμε εάν έχουν άδειες και πως είναι κτισμένα τα καταφύγια,είναι άλλων υπηρεσιών αρμοδιότητα και εκεί να απευθυνθείτε. Εμείς δώσαμε γραφείο στις Λαϊκές κατοικίες Αργοστολίου για να στεγαστεί πρόχειρο κτηνιατρείο με όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές.

Είναι ντροπή σας να παραποιείτε τα πρακτικά ενός συμβουλίου αλλά ντροπή και του σταθμού που τα υιοθετεί χωρίς να εξετάσει τι ακριβώς γράφει ο «Ανεξάρτητος» ο οποίος είχε δημοσιογράφο του στην συνεδρίαση μας.

Ή κάνετε δημοσιογραφία ή κάνετε παραπληροφόρηση.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΛΟΥΚΑΣ ΝΙΦΟΡΑΤΟΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις