Από τη Δευτέρα 9 Μαρτίου τα δρομολόγια θα γίνονται με το Ζάκυνθος Ι

Λόγω ετήσιας επιθεώρησης, δεξαμενισμού και απαραίτητων εργασιών συντήρησης το πλοίο Ε/Γ-Ο/Γ Νήσος Κεφαλονιά θα λείψει από το νησί μας περίπου για 20 ημέρες, από την προσεχή Δευτέρα 09/03/2015. Στόχος μας είναι το αγαπημένο πλοίο του νησιού μας να επανέλθει στα δρομολόγιά του στις 31/03/2015.

Στο εικοσαήμερο της απουσίας του Ε/Γ-Ο/Γ Νήσος Κεφαλονιά, τα δρομολόγια του θα εκτελούνται από το πλοίο Ε/Γ-Ο/Γ Ζάκυνθος Ι.

Η KEFALONIAN LINES αισθάνεται περήφανη που για 2 χρόνια τώρα το Ε/Γ-Ο/Γ Νήσος Κεφαλονιά ασταμάτητα και χωρίς ακύρωση ούτε ενός δρομολογίου υπηρέτησε το νησί μας αποδεικνύοντας αφενός ότι η εταιρεία μας έχει πολύ υψηλά την έννοια της συνέπειας, της ασφάλειας, της ταχύτητας και αφετέρου το ανθρώπινο πρόσωπό της.

Με βάση τα παραπάνω ζητάμε συγγνώμη για την μικρή αποχή του Ε/Γ-Ο/Γ Νήσος Κεφαλονιά με την υπόσχεση ότι θα επανέλθει στις γραμμές μας ακόμη πιο ανανεωμένο, ακόμη πιο γρήγορο και ακόμη πιο ασφαλές.

Με εκτίμηση,
KEFALONIAN LINES

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις