Τα “άκουσε” ο Τσίπρας από τον Θεοδωράκη

Την ανησυχία του εξέφρασε για την κατάσταση της χώρας ο Σταύρος Θεοδωράκης… μετά τη συνάντηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, μιλώντας σε δημοσιογράφους, ανέφερε. «Ενημέρωσα τον πρωθυπουργό για τα ταξίδια. Του είπα ότι τα πράγματα για εμένα είναι ανησυχητικά και πρέπει να κάνουμε μια προσπάθεια να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη των εταίρων μας. Αντίστοιχα ο πρωθυπουργός με ενημέρωσε για τις αποφάσεις του το επόμενο διάστημα και ειδικά για τις προτάσεις που θα κάνουμε την Δευτέρα στο Eurogroup.

Μιλήσαμε για αυτές τις έξι μεταρρυθμίσεις που μελετούν. Ανταλλάξαμε απόψεις και νομίζω ήταν μια ενδιαφέρουσα συνάντηση που βοηθάει λίγο και εμείς να κατανοήσουμε και η κυβέρνηση να καταλάβει ότι υπάρχουν μεταρρυθμιστικές προτάσεις που μπορούν να ενταχθούν στην πρότασή της προς τους εταίρους μας».

Και συνέχισε: «Είπα στον πρωθυπουργό και συμφώνησε γιατί το ξέρει ότι δεν είναι πια η εποχή για μεγάλα λόγια και πολλές δηλώσεις. Ειναι η εποχή των συγκεκριμένων λύσεων, των συγκεκριμένων μεταρρυθμίσεων. Εμείς σαν Ποτάμι έχουμε πει ότι υπάρχει μια αμηχανία από την πλευρά της κυβέρνησης. Οτι δίνουμε τίτλους αλλά δεν δίνουμε περιεχόμενο, συμφώνησε και ο πρωθυπουργός ότι ήταν λίγο το χρονικό διάστημα αλλά από εδώ και πέρα θα υπάρχει περισσότερη ουσία και περισσότερο περιεχόμενο».

aftodioikisi.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις