6 Δεκεμβρίου 2020, Κυριακή

Συμμετοχή της Κεφαλονιάς στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού TTR , Ρουμανία

Με πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ιονίων Νήσων, που δραστηριοποιείται έντονα στο θέμα της τουριστικής προβολής των Ιονίων Νήσων, θα υπάρξει συμμετοχή του Δήμου Κεφαλονιάς στο Εκθεσιακό Περίπτερο της ΠΕΔΙΝ, στη διεθνή Έκθεση Τουρισμού TTR στο Βουκουρέστι από 12 έως 15 Μαρτίου 2015.

Η συγκεκριμένη Έκθεση συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων ταξιδιωτικών Εκδηλώσεων στα Βαλκάνια και η Κεφαλονιά συμμετέχει για πρώτη φορά, στα πλαίσια της διεύρυνσης της τουριστικής προβολής του Νησιού στις Χώρες των Βαλκανίων.

Ταξιδιωτικοί Εκπρόσωποι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τη μοναδικότητα του πολλαπλώς βραβευμένου από διεθνείς ταξιδιωτικούς οργανισμούς Νησί της Κεφαλονιάς, το οποίο παρέχει εξαιρετικές μορφές εναλλακτικού τουρισμού, Θρησκευτικής και αρχαιολογικής περιήγησης και παραδοσιακής γαστρονομίας.
Το Δήμο εκπροσωπεί ο Α/Δήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος και ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο Φορέα ή Ιδιώτη του Νησιού, ο οποίος επιθυμεί να αξιοποιήσει τη δυνατότητα προβολής που προσφέρει η Επιτροπή Τουρισμού στην Έκθεση, όπως επικοινωνήσει μέχρι την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015 με τον Προϊστάμενο του Αυτοτελούς Τμήματος Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής κ.Σταύρο Κουρή-Κορκό, εργάσιμες μέρες και ώρες στο Γραφείο Υποδοχής του νέου Λιμενοβραχίονα.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις