«Πάμε όλοι μαζί!», λέει η Όλγα και ξυπνάει συνειδήσεις

Κατά της εσωστρέφειας και των «μικροπολιτικών παιχνιδιών» τάχθηκε η βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Όλγα Κεφαλογιάννη στην τοποθέτησή της, κατά την συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ.

Η κα Κεφαλογιάννη στην ενωτική τοποθέτησή της ανέφερε χαρακτηριστικά «πάμε όλοι μαζί!», ενώ πρόσθεσε ότι «δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο». «Να είμαστε υπερήφανοι όσοι κυβερνήσαμε» τόνισε ακόμα η βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός, η οποία διαπίστωσε μεταρρυθμιστική κόπωση στην κυβέρνηση Σαμαρά μετά τις ευρωεκλογές.

Η κα Κεφαλογιάνννη εκτίμησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συγκέντρωσε την αντιμνημονιακή ψήφο, επισημαίνοντας ότι είναι επιτακτική ανάγκη να επιστρέψει η ΝΔ στο κοινωνικό Κέντρο μέσω του οποίου θα εκφράσει τις κοινωνικές πλειοψηφίες. Ζήτησε ακόμη από την ηγεσία και τους βουλευτές της ΝΔ «να αναλάβουν πρωτοβουλίες σε όλο το εύρος της κεντροδεξιάς παράταξης».

aftodioikisi.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις