5 Δεκεμβρίου 2020, Σάββατο

“Ξεσάλωσε” η τρελή του διαδικτύου

“Ξεσάλωσε” πάλι στο διαδίκτυο η αποτυχημένη πρώην πολιτικός όπου δεν έχει τι να κάνει όλη μέρα και σερφάρει στο ίντερνετ βρίζοντας και καταγγέλοντας τους πάντες και τα πάντα.

Τελευταίο της κατόρθωμα να κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με ψευδώνυμο που παραπέμπει στο παρατσούκλι του πρώην συντρόφου της. Είναι βέβαιο ότι μέχρι να την αναλάβουν οι ειδικοί θα δούμε πολλά.

Υ.Γ.: Και για όσους την πιστεύουν και στηρίζουν την …αντιστασιακή στάση της σας πληροφορούμε ότι χθες το πρωϊ ήταν όλη μέρα με τον Παρίση και “κολλάγανε” και οι τοίχοι από το σάλιο και το πολύ “γλύψιμο” που έκανε στον Δήμαρχο. Τρελή τρελή αλλά το συμφέρον της το ξέρει.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις