5 Δεκεμβρίου 2020, Σάββατο

Νίκος Γκισγκίνης: “Δεν είμαστε χαφιέδες”

Κατηγορηματικά αρνήθηκε ο Νίκος Γκισγκίνης στην Οικονομική Επιτροπή Κεφαλονιάς ότι η Λαϊκή Συσπείρωση κρύβεται πίσω από διάφορες ανώνυμες καταγγελίες που γίνονται εις βάρος του Δήμου.

Συγκεκριμένα δήλωσε χαρακτηριστικά: “Εμείς δεν είμαστε χαφιέδες”. Πάντως απότ την πλευρά της Δημοτικής Αρχής ο Νίκος Ανουσάκης δήλωσε ότι τους προκαλούν γέλιο οι ανώνυμες καταγγελίες, όλες έχουν πέσει στο κενό γιατί η Δημοτική Αρχή κινείται πάντα νόμιμα, και ότι απλά αυτές οι τακτικές δείχνουν ότι όσοι αντιπολιτεύονται το Δήμο από το σκοτάδι είναι και άσχετοι νομικά αλλά μειωμένης ηθικής υποστάσεως.

Τελικά η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε την εισήγηση της Δημοτικής Αρχής ενώ ο κ. Γκισγκίνης κατήγγειλε για άλλη μία φορά το Δήμαρχο.

φωτογραφία anexarttitosblog.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις