4 Δεκεμβρίου 2020, Παρασκευή

Σχολικό συγκρότημα Σάμης: Να αντιμετωπιστούν άμεσα τα προβλήματα στις υποδομές

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ – ΙΘΑΚΗΣ (ΕΛΜΕ-ΚΙ)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σχολικό συγκρότημα Σάμης:

Να αντιμετωπιστούν άμεσα τα προβλήματα στις υποδομές

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ καταγγέλλει ότι, παρά τα επανειλημμένα διαβήματα και υπομνήματα που έχουν κάνει για το σχολικό συγκρότημα του Γυμνασίου και Λυκείου Σάμης οι Διευθύνσεις και οι Σύλλογοι Διδασκόντων, παραμένει το μεγάλο πρόβλημα στεγανότητας που έχει διαπιστωθεί. Το πρόβλημα αφορά το κύριο συγκρότημα, το χώρο του καυστήρα και το γραφείο καθηγητών.

Εκτός από τη στέγη του κύριου σχολικού συγκροτήματος υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στεγανότητας των νέων προκατασκευασμένων αιθουσών. Οι προκατασκευασμένες αίθουσες δεν έχουν συναρμολογηθεί επαρκώς. Επιπλέον και τα παράθυρά τους δεν είναι στεγανά. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι ότι το πάτωμα της μεσαίας αίθουσας έχει σαπίσει και το υλικό κατασκευής έχει φουσκώσει και έχει σπάσει σε ένα μεγάλο μέρος.

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ απαιτεί από το Δήμο Κεφαλονιάς να ενεργήσει άμεσα για την επισκευή του σχολικού συγκροτήματος και των κοντέινερς στη Σάμη γιατί θεωρεί ότι υπάρχουν μεγάλοι κίνδυνοι για την ασφάλεια των μαθητών.

Αργοστόλι 04/03/2015

Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ

Ο Πρόεδρος

Ο Οργανωτικός Γραμματέας

Γεωργόπουλος Διονύσης

Φαρακλός Βαγγέλης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις