27 Νοεμβρίου 2020, Παρασκευή

“Ξεμύτισε” κι άλλoς πικραμένος των Εκλογών

Επιδημία κοντεύει να γίνει το φαινόμενο των πικραμένων των εκλογών διάφοροι δηλαδή πρώην αιρετοί ή αποτυχόντες των εκλογών αποστέλλουν επιστολές με τις οποίες βγάζουν την πικρία τους για τον πολιτικό αποκλεισμό τους.

Τελευταίο κρούσμα ο πρώην τοπικός σύμβουλος Ληξουρίου με τον συνδυασμό Κοτσιλίνη, Αλέξανδρος Σπυράτος ο οποίος με άρθρο “σεντόνι” κατηγορεί τη Δημοτική Αρχή.

Υπομονή παιδιά άλλα τεσσαρεσίμη χρόνια μείνανε, κάτι μπορεί να γίνει το 2019.

Υ.Γ.: Κάποιος να θυμίσει στον κ. Σπυράτο 1ον ότι η Δημοτική Αρχή πήρε 30% στον πρώτο γύρο και 54% στον δεύτερο οπότε είναι ξεκάθαρη η πλειοψηφία και 2ον ότι οι αποτυχόντες συνδυασμοί έλαβαν στον πρώτο γύρο από 22% και κάτω, οπότε η διαφορά από τον πρώτο ήταν τεράστια.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις