Κι όμως ο Ιωσήφ Λουκέρης “πουλάει”

Μεγάλη απήχηση είχε η παρέμβασή μας με την οποία προτείναμε την παραίτηση του επικεφαλής του ΦΙ.ΚΟ., Ηλία Παρίση και την αντικατάστασή του με τον πρώτο επιλαχόντα του συνδυασμού του Ιωσήφ Λουκέρη.

Είναι γεγονός ότι ο Ιωσήφ Λουκέρης είναι πιο “φαντεζί” πολιτικός από τον Ηλία Παρίση και “πουλάει” περισσότερο επικοινωνιακά από τον επικεφαλής του. Οπότε είναι ξεκάθαρο αν συνυπολογίσουμε και το έντονο Ληξουριώτικο ταμπεραμέντο του, πως η είσοδός του στο Δημοτικό Συμβούλιο θα δώσει ένα άλλο “χρώμα” στις συνεδριάσεις και θα γίνει πιο ενδιαφέρον. Άλλωστε και ηλικιακά καλό είναι ο κ. Ηλίας Παρίσης να αφήσει την κατάσταση στον 45άρη Ιωσήφ Λουκέρη που σίγουρα θα έχει πιο πολύ όρεξη.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις