Προβολή της Κεφαλονιάς στη Σερβία

Με ενδιαφέρον ενημερωθήκαμε από τον Πρόξενο της Σερβίας στην Κεφαλονιά κ.Βίκτωρα Ρουχωτά για τη μεγάλη προβολή του Νησιού στα ΜΜΕ της Σερβίας, με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη του Α/Δημάρχου Πολιτισμού – Τουρισμού κ.Ευάγγελου Κεκάτου στους Δήμους Vozdovac και Sabac.

Με δεδομένες τις διαχρονικά άριστες σχέσεις της Κεφαλονιάς με τη Σερβία, θεωρούμε εξαιρετικής σημασίας τις συναντήσεις εργασίας του κ.Κεκάτου με τις Δημοτικές Αρχές των ανωτέρω Δήμων, που είχαν προετοιμαστεί άριστα από τον κ.Ρουχωτά, με αποτέλεσμα την περαιτέρω ανάπτυξη των Τουριστικών, Πολιτιστικών, Αθλητικών, Εκπαιδευτικών και Επενδυτικών δραστηριοτήτων.
Τέλος σε συνεργασία με τον κ.Παναγή Ρουχωτά θα οργανωθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Βελιγραδίου η Φωτογραφική Έκθεση προβολής της Κεφαλονιάς, η οποία είχε αναπτυχθεί προ διετίας στις Αίθουσες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες, με την επιμέλεια του κ.Νίκου Μεσσάρη.

kek kek1 kek2

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις