4 Δεκεμβρίου 2020, Παρασκευή

“Πετάει” το Λιμενικό Ταμείο επί Τζωρτζάτου

“Πετάει” το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο επί θητείας Γιώργου Τζωρτζάτου καθώς έχει ανακτήσει το πολιτικό του κύρος και την αξιοπιστία του ως ένας φορέας της τοπικής Αυτοδιοίκησης που συνεργάζεται αρμονικά με τα υπόλοιπα νομικά πρόσωπα του Δήμου αλλά και με την κοινωνία.

Θυμίζουμε ότι κατά το πρόσφατο παρελθόν το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο είχε γίνει αντικείμενο σφοδρών αντιπαραθέσεων καθώς επί προεδρείας Ελπίδας Κατσαϊτη είχε υπάρξει δημόσια σύγκρουση με τη Διαδημοτική, με τον ΝΟΑ, με τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς Αλέξανδρο Παρίση, με τον Λιμενάρχη Γιώργο Καλιτσουνάκη, τον τότε αντιδήμαρχο Σπυρονικόλα Σολωμό, τον τότε Δημοτικό Σύμβουλο Αλέξη Μοσχονά και με άλλους.

Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν αφού ο Γιώργος Τζωρτζάτος κατόρθωσε να δώσει λύσεις και να επιφέρει την απαιτούμενη ισορροπία μακριά από εντάσεις και περιττές συγκρούσεις. Οπότε δικαιωματικά παίρνει τον τίτλο του πετυχημένου του έργου.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις