27 Νοεμβρίου 2020, Παρασκευή

ΝΟΑ: Συμμετοχή στους ετήσιους διασυλλογικούς αγώνες ιστιοπλοϊας

Το ιστιοπλοϊκό τμήμα του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου ενημερώνει τους φίλους μας ότι στις 28/02 και 01/03/2015 η κατηγορία Optimist του τμήματος συμμετέχει στους Ετήσιους Διασυλλογικούς Αγώνες Ιστιοπλοϊας με την επωνυμία “ΑΧΑΙΟΣ – ΚΥΠΕΛΛΟ ΦΛΟΓΑ 2015” που διοργανώνει ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πάτρας.

Οι αγώνες αυτοί είναι διπλής σημασίας εφόσον θα ελεχθεί το ιστιοπλοϊκό δυναμικό της Περιφέρειας μας , αφετέρου το συμβολικό ποσό των συμμετοχών θα διατεθεί στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια “ΦΛΟΓΑ”.

Ο Όμιλός μας συμμετέχει με δυο αθλήτριες , τη Δημητράτου Άννα και την Παπανικολάτου Βαρβάρα , αν και θα μπορούσε με περισσσότερους , αλλά η γρίπη τους έχει αποδεκατίσει, με προπονήτρια την κα Παγουλάτου Γεωργία και συνοδό τον κ. Δημητράτο Βαγγέλη.

Ευχόμαστε στο διοργανωτή σύλλογο καλή επιτυχία και στους αθλητές μας ό,τι καλύτερο δυνατό να καταφέρουν.

Από το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις