Ο Πυρήνας Κεφαλονιάς της Χρυσής Αυγής γιορτάζει τρία χρόνια παρουσίας

Τώρα που και οι τελευταίες μάσκες έπεσαν, τώρα που και η «πρώτη κυβέρνηση της Αριστεράς» αποδείχτηκε «μία από τα ίδια», επιβεβαιώνοντας τα όσα εμείς υποστηρίζουμε τόσα χρόνια για το ρόλο της ως αριστερός προφυλακτήρας του (αντι)«δημοκρατικού» συστήματος, τώρα που οι αριστεροί ηγέτες επαναλαμβάνουν για άλλη μια φορά τον εαυτό τους, προδίδοντας ξανά το λαό τους και υπογράφοντας ατιμωτικές συμφωνίες υποταγής (όπως τότε στη Βάρκιζα…), κάνοντας τους προδότες ηγέτες της ψοφοδεξιάς να σκάνε από το κακό και τη ζήλεια τους… ΤΩΡΑ ΜΕΙΝΑΜΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ!
Τώρα έμειναν για την Ελλάδα οι Αληθινοί Έλληνες. Αυτοί που η μοίρα όρισε να φυλάττουν πάντα Θερμοπύλες. Αυτοί που θα είναι πάντα όρθιοι στις επάλξεις όταν όλοι οι άλλοι υποκύψουν. Οι Έλληνες Εθνικιστές. Οι Χρυσαυγίτες.
Έλληνες κι Ελληνίδες, ακόμα κι εσείς, που για άλλη μια φορά επαναλάβατε το λάθος σας, που δεν μας ακούσατε όταν σας προειδοποιούσαμε επί χρόνια, που δεν μας στηρίξατε στις δύσκολες στιγμές που περάσαμε και περνάμε ως κίνημα, που δεν σταθήκατε δίπλα μας στον αγώνα που δίνουμε τόσα χρόνια για το Έθνος και την Πατρίδα, ελάτε έστω και τώρα μαζί μας για τον Αγώνα τον Ωραίο, τον Αγώνα τον Μεγάλο. Δώστε μαζί μας την ύστατη μάχη για τη σωτηρία της Ελλάδας. Ενάντια σε ξένους εχθρούς και εγχώριους προδότες. Εναντίον όλων. Η Ελλάδα, μας χρειάζεται τώρα όλους. Όσους κυλάει μέσα τους αίμα Ελληνικό και όσους δακρύζουν στο άκουσμα του Εθνικού Ύμνου.
Οι Κεφαλλήνες Χρυσαυγίτες, παραμένοντας από την πρώτη μέρα πιστοί και σταθεροί στις Ιερές Ιδέες του Έθνους μας, δίνοντας αδιαλείπτως τον Εθνικό Αγώνα στον οποίο ταχθήκαμε ψυχή τε και σώματι, με υπερηφάνεια σας καλούμε το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 8 μ.μ. στα γραφεία μας, για να γιορτάσουμε τα τρία χρόνια του Πυρήνα μας και να κόψουμε την παραδοσιακή βασιλόπιτα.
Αίμα και Τιμή.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις