Έκτακτη σύσκεψη με το οικονομικό επιτελείο συγκάλεσε ο Τσίπρας στο Μαξίμου

Στο Μέγαρο Μαξίμου έσπευσαν λίγο μετά τις 11 το πρωί όλα τα μέλη του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης, καθώς, ο πρωθυπουργός συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη.

Δεν είναι γνωστός ο λόγος που προκάλεσε την έκτακτη σύσκεψη, αν και πληροφορίες αναφέρουν ότι θα συζητηθεί ο συντονισμός του οικονομικού επιτελείου ενόψει των νομοσχεδίων που θα φέρει από Δευτέρα η κυβέρνηση στη Βουλή, αλλά και με δεδομένο το θέμα που έχει προκύψει με το δημοσιονομικό κενό και τις δηλώσεις που γίνονται από χθες από Ευρωπαίους αξιωματούχους. Στη σύσκεψη συμμετέχουν οι Γιάννης Δραγασάκης, Γιάνης Βαρουφάκης, Νάντια Βαλαβάνη, Γιώργος Σταθάκης και ο αναπληρωτής υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Επίσης, η σύσκεψη αποφασίστηκε ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η κρίσιμη διαδικασία στη γερμανική Βουλή, παρουσία της Μέρκελ και του Σόιμπλε, για την έγκριση της παράτασης της βοήθειας προς την Ελλάδα.

aftodioikisi.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις