4 Δεκεμβρίου 2020, Παρασκευή

ΤΕΙ Ιονίων Νήσων: Απονομή βραβείων επιχειρηματικότητας στην Κεφαλονιά

Το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στα πλαίσια ολοκλήρωσης της Δράσης 26 «Εκπαιδευτικές δράσεις για την αξιοποίηση, προώθηση και διασφάλιση της ποιότητας των τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών των Ιονίων Νήσων» και μετά το πέρας των προγραμματισμένων σεμιναρίων στην Κεφαλονιά και της αξιολόγησης των συμμετεχόντων, διοργανώνει εκδήλωση για την απονομή των Βραβείων Επιχειρηματικότητας στους τρεις (3) πρωτεύσαντες συμμετέχοντες.

Η απονομή θα πραγματοποιηθεί στο Αργοστόλι την Τρίτη 10 Μαρτίου και ώρα 11:00 π.μ. στις αίθουσες του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων & Επικοινωνίας (Λεωφ. Αντ. Τρίτση). Την απονομή θα συντονίσει ο Ανδρέας Βιτωράτος, επιστημονικός υπεύθυνος της Δράσης.
Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σύντομη ομιλία σχετικά με την επιχειρηματικότητα και τις προοπτικές της, ενώ θα γίνει αναφορά στα συμπεράσματα που αντλήθηκαν κατά τη διάρκεια των Σεμιναρίων και στη συμβολή τους ως προς τη συνεχή επιμόρφωση για την επαγγελματική ανάπτυξη.

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Ανάδειξη του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων ως Διεθνούς Πόλου Εκπαίδευσης και Καινοτομίας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο-ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις