Περιφέρεια Ιονίων Νήσων: Επανεντάσσονται τρία σημαντικά έργα

Επανεντάσσονται στο ΕΣΠΑ 2014-2020 με απόφαση περιφερειάρχη τα εξής έργα, που είχαν απενταχθεί από την προηγούμενη περιφερειακή αρχή:

• Ειδικό δημοτικό και νηπιαγωγείο Ζακύνθου-Οικοδομές εργασίες και Η/Μ εγκαταστάσεις προϋπολογισμού 2.784.000. Το έργο αφορά στην προσθήκη νέων χώρων και διαμορφώσεις στο υπάρχον κτίριο, στο οποίο στεγάζεται το ΕΕΕΚ Ζακύνθου.
• Σχολικό Κέντρο στα Βραγκανιώτικα Δ.Ε. Μελιτειέων Κέρκυρας προϋπολογισμού 2.686.981 που αφορά την κατασκευή διώροφου σχολικού κτιρίου πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Ανέγερση του νέου δημοτικού γηροκομείου Αργοστολίου Κεφαλονιάς , (Β’ φάση) προϋπολογισμού 5.136.906, που αφορά στην πλήρη κατασκευή τεσσάρων κτιρίων (πτέρυγες Ζ,Ε,Ε’,Η), μηχανολογικός εξοπλισμός και πλήρη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις