5 Δεκεμβρίου 2020, Σάββατο

Το κεφαλλονίτικο καρναβάλι σήμερα στο IONIAN

Μη χάσετε σήμερα αποκλειστικά από το IONIAN τη μετάδοση των μεγάλων παρελάσεων που ολοκλήρωσαν τις αποκριάτικες εκδηλώσεις στα πλαίσια του κεφαλλονίτικου καρναβαλιού.

Το περιφερειακό μας κανάλι μετά τη μετάδοση της αποκριάτικης παρέλασης του Πόρου και του καρναβαλιού των μικρών στο Ληξούρι φέρνει στις οθόνες σας την κεντρική παρέλαση των αρμάτων και των μασκαράτων που πραγματοποιήθηκε στο Αργοστόλι καθώς και τη βραδινή έξοδο του Βασιλιά Καρνάβαλου στο Ληξούρι.

Συντονιστείτε στις 18:00 μπροστά από τους τηλεοπτικούς σας δέκτες (ή διαδικτυακά στο www.ioniantv.gr) για να δείτε πως κατέγραψαν οι κάμερες του IONIAN μέσα σε δύο ώρες όλο το κέφι και τη ζωντάνια των καρναβαλικών εκδηλώσεων της Κεφαλονιάς.

Γιατί και στο καρναβάλι… εδώ μένεις!

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις