27 Νοεμβρίου 2020, Παρασκευή

Ο Κώστας Ευαγγελάτος σε εικαστικές εκθέσεις που συνεχίζονται με επιτυχία σε Αθήνα και Πειραιά

Συνεχίζεται με επιτυχία η έκθεση ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ: ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ, PERFORMANCE, στον χώρο του Polis Art Cafe, Πεσμαζόγλου 5, Αίθριο της Στοάς του Βιβλίου στην Αθήνα.

Ο Κώστας Ευαγγελάτος παρουσιάζει μια μεγάλη σειρά επιλεγμένων έργων του με εννοιακές μορφές και σύμβολα στον καμβά και το ξύλο καθώς και τα λευκώματα τέχνης με έργα του, τις ποιητικές συλλογές και τη συλλεκτική σειρά των εικαστικών του Ημερολογίων ART-EST από το 2008 μέχρι και φέτος.
Για τους φιλότεχνους γίνονται ξεναγήσεις από τον καλλιτέχνη στο POLIS ART κάθε Τρίτη 5-7μμ.
Παράλληλα με την ατομική του έκθεση που θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Μαρτίου 2015, συμμετέχει σε σημαντικές ομαδικές εικαστικές και καλλιτεχνικές διοργανώσεις. Πρόσφατα έλαβε τιμητικό έπαινο για τη συμμετοχή του με έργα του από τη γνωστή ενότητα “Νεφελογραφίες” στη μεγάλη διεθνή έκθεση που διοργάνωσαν ο Όμιλος για την ΟΥΝΕΣΚΟ Πειραιώς και Νήσων και η Ένωση Καλλιτεχνών και Λογοτεχνών Ηλιούπολης” ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ” στις αίθουσες περιοδικών εκθέσεων της Δημοτικής Πινακοθήκης Πειραιά, Παλαιό Ταχυδρομείο, Φίλωνος και Κ. Δημητρίου 29, Πειραιάς.
Η διεθνής έκθεση ολοκληρώνεται το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015.

www.artnewsfonest.blogspot.com
info: 210 7294259

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΥΝΕΣΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΩΝΙΤΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΑΡΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΟΣΧΟΥ, Κ. ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΝΤΑΝΥ ΜΑΡΤΖΟΚΑΣ Κ. ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, 2015 Ο ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΑΝΙΣΤΑ ΦΩΦΗ ΚΟΝΔΥΛΗ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΔΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΔΑ ΧΑΛΙΝΑ ΧΑΡΤ.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις