5 Δεκεμβρίου 2020, Σάββατο

Κοργιαλένειος Βιβλιοθήκη: Τραγικές μνήμες που ένωσαν λαούς

Ο εικονιζόμενος Eli Likvornik ήταν μόλις 17 χρονών, όταν το Ισραηλίτικο πολεμικό πλοίο στο οποίο υπηρετούσε, έδεσε στον κόλπο του Αργοστολιού το δραματικό ξημέρωμα της 13ης Αυγούστου 1953.

Εξήντα τρία χρόνια έχουν περάσει από τότε και μαζί με τους 3 γιούς του και τη σύζυγό του θέλησε να ξαναδεί την Κεφαλονιά και να συναντήσει όσους ακόμα θυμούνται τις ώρες που η ανθρώπινη βοήθεια ήταν ισότιμη με την επιβίωση.

Η συνάντηση θα γίνει στην Κοριαλένειο Βιβλιοθήκη το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου στις 6.00 το απόγευμα και σε αυτήν είναι καλεσμένοι όλοι όσων η μνήμη του ’53 κρατά ζωντανή την ευγνωμοσύνη για την ανθρώπινη προσφορά.

Eli 17

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις