6 Δεκεμβρίου 2020, Κυριακή

Το Τουριστικό Αγκυροβόλιο της Αγίας Ευφημίας

Το Τουριστικό Αγκυροβόλιο της Αγίας Ευφημίας είναι ο μοναδικός στην Κεφαλονιά λιμενικός χώρος υποδοχής σκαφών αναψυχής που παρέχει στους επισκέπτες του υπηρεσίες περίπου σύγχρονης μαρίνας.
Το διαχειρίζεται ο Δήμος στον οποίο αποφέρει κάθε χρόνο σημαντικά έσοδα.
Το 2014 τα έσοδα ανήλθαν περίπου στις 75000 ευρώ και τα έξοδα περίπου στις 20000.Το σημαντικότερο όμως είναι ότι υπάρχει τάξη στη λειτουργία του Αγκυροβολίου και οι επισκέπτες μένουν ευχαριστημένοι από την εξυπηρέτηση και τις υπηρεσίες που τους προσφέρονται.
Για την ιστορία θα αναφέρουμε ότι το Τουριστικό Αγκυροβόλιο άρχισε να κατασκευάζεται το 1998. Με ενέργειες του πρ. Δημάρχου Πυλαρέων και σημερινού Αντιδημάρχου κ. Μάκη Αλυσανδράτου, είχε ενταχθεί σε πρόγραμμα του Ε.Ο.Τ ο οποίος και κατασκεύασε το έργο.
Με πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλονιάς μετά από πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου, εγκρίθηκε πίστωση για συντήρηση και βελτίωση του Τουριστικού Αγκυροβολίου.Οι εργασίες θα ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες κι έτσι η έναρξη της νέας Τουριστικής περιόδου να μας βρεί πανέτοιμους και αναβαθμισμένους.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις