Μεγάλο ενδιαφέρον για την Κεφαλονιά στην Τουριστική Έκθεση στο Βελιγράδι

Με μεγάλη επισκεψημότητα στην Ενότητα της Κεφαλονιάς του Περιπτέρου της Π.Ι.Ν. πλήθος ενδιαφερομένων ενημερώθηκε από έντυπο υλικό για το Νησί και τις Ταξιδιωτικές του δυνατότητες.
Επιχειρηματίες από το Νησί και τις διεθνείς αγορές δημιουργούν το κατάλληλο αναπτυξιακό πλαίσιο στην Σερβική και τις γειτονικές Βαλκανικές Χώρες.
Σπουδαίες ταξιδιωτικές υπηρεσίες προσφέρει ο Διευθυντής της Alpha Bank Βελιγραδίου κ.Παναγής Ρουχωτάς ο οποίος όχι μόνο μεταφράζει δωρεάν το ταξιδιωτικό υλικό αλλά και σε συνεννόηση με τον Α/Δήμαρχο Πολιτισμού-Τουρισμού κ. Ευάγγελο Κεκάτο σύντομη θα οργανωθεί ειδική πολιτιστική εκδήλωση προβολής της Κεφαλονιάς στο Βελιγράδι. Η Έκθεση συνεχίζεται και τις επόμενες μέρες.

20150221_110332 20150221_110401

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις