2 Δεκεμβρίου 2020, Τετάρτη

Συμμετοχή του Δήμου Κεφαλονιάς στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Βελιγράδι

Στα πλαίσια της συμμετοχής του Δήμου Κεφαλονιάς στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Βελιγράδι, ο Α/Δήμαρχος Πολιτισμού- Τουρισμού κ. Ευάγγελος Κεκάτος είχε συνεργασία με τις Δημοτικές Αρχές του Vozdovac και του Sabac.

Την προεργασία των συναντήσεων είχε επιμελώς φροντίσει ο Πρόξενος της Σερβίας στην Κεφαλονιά κ.Βίκτωρ Ρουχωτάς. Θέματα των Συσκέψεων ήταν οι δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης του Τουρισμού, οι Επενδύσεις, Εκπαίδευση, Αθλητισμός και Πολιτισμός μεταξύ των Δήμων. Οι Δημοτικές Αρχές των δυο Δήμων επιφύλαξαν ιδιαίτερη φιλοξενία στον κ. Κεκάτο και εξέφρασαν την πλήρη ικανοποίηση τους για την αξιοποίηση των Αδελφοποιήσεων. Με την επιστροφή του κ. Κεκατου θα εκδοθεί αναλυτικό Δελτίο Τύπου με όλες τις λεπτομέρειες της συνεργασίας.

kekatos

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις