Συνεδρίασε το Επιμελητήριο-Χωρίς πλειοψηφία ο Θεόφιλος Μιχαλάτος

Με την πλάτη στον τοίχο βρέθηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεόφιλος Μιχαλάτος με την πλειοψηφία να είναι καθαρά εναντίον, και τον ίδιο να  δικαιολογεί τις διαγραφές που έγιναν σε συγκεκριμένα μέλη της αντιπολίτευσης λέγοντας ότι θέλει να τιμωρήσει κανέναν απλά θέλει να λειτουργεί σωστά ο θεσμός του Επιμελητηρίου.

Ο κ. Λυκούσης  στην τοποθέτησή του απευθυνόμενος στον κ. Μιχαλάτο είπε μεταξύ άλλων: “Το Επιμελητήριο διαλύθηκε από τη στιγμή που θέλησες να φτιάξεις ένα Διοικητικό Συμβούλιο με αυλικούς. Δεν έχεις τη δεδηλωμένη, δεν έχεις την πλειοψηφία με το μέρος σου, εγώ αν ήμουν στην θέση σου θα έκανα τη έντιμη πράξη και θα παραιτιόμουνα. Ο ηγέτης, που δεν τον ακολουθεί κανείς, κάνει απλά βόλτα”.

Για το θέμα του …κουστουμιού που ράβει ο Διονύσης Λυκούδης στον Στέλιο Σπαθή ο κ. Λυκούδης απάντησε στον κ. Μιχαλάτο ότι:  “Πρώτος το κουστούμι το φόρεσες εσύ με τους 180 επαγγελματίες που έβαλαν σταυρό στο Επιμελητήριο και με αυτούς του 180 ψήφους κάνεις τον Πρόεδρο σήμερα’.

1-DSC03782 1-DSC03784 1-DSC03785 1-DSC03787 1-DSC03793

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις