Συναυλία με τη ΡΑΛΛΙΑ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ-ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ 

(Σε περίπτωση βροχής θα μεταφερθούμε στο Δημοτικό Θέατρο «Κέφαλος»)

Τρεις φίλοι μουσικοί, Δυο κιθάρες, Ένα βιολί, Μια φωνή, Πολλά αγαπημένα τραγούδια
Η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. διοργανώνει συναυλία με τη Ραλλία Χρηστίδου το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015 στην Κεντρική Πλατεία Αργοστολίου Αμέσως Μετά την Αποκριάτικη Παρέλαση.
Η Ραλλία Χρηστίδου, μια από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες της νέας γενιάς, παρουσιάζει μία ιδιαίτερη ψυχαγωγική συναυλία με αγαπημένα τραγούδια σπουδαίων στιχουργών και συνθετών. Η παράδοση συναντάει το ροκ και το λαϊκό τραγούδι. Το παρελθόν των μεγάλων δημιουργών, γεφυρώνεται με το παρόν των σύγχρονων τραγουδοποιών μέσα από το μοναδικό χρώμα της φωνής της.
Το μουσικό ταξίδι της ξεκινά από την προσωπική δισκογραφία της, με τις γνωστές επιτυχίες όπως το «Εγώ για σένα», «Είσαι μακριά», «Μάτια μου ξεχνάς»,  «Πάνε μέρες που δε σου ‘πα σ’ αγαπώ» και «Αν μετρηθούμε» κ.α, τις οποίες θα συμπληρώσουν τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει. Επίσης θα ακούσουμε τα τραγούδια μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα, αφού η Ραλλία Χρηστίδου υπογράφει τις ενορχηστρώσεις όλης της παράστασης. Θα περιπλανηθούμε για άλλη μια φορά στην μυσταγωγία της μουσικής και θα πλημμυρίσουμε συναισθήματα.
Συντελεστές:
Μιγκέν Σελμάνι : Βιολί
Χρήστος Μιχάλης: Κιθάρες, Μαντολίνο
Παύλος Πανταζόπουλος : Ήχος

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!
Για την Καρναβαλική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

Άγγελος Κωνσταντάκης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις