4 Δεκεμβρίου 2020, Παρασκευή

Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας: Ευχαριστήρια επιστολή

Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας-Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο Αθηνών

Π ρ ο ς

  1. Πρόεδρο Ξενοδόχων Κεφαλονιάς

Κο Γεράσιμο Τιμοθεάτο

  1. Πρόεδρο Εστιατόρων Κεφαλονιάς

Κο Χρήστο Καμπανό

Email: Info@mirabel.gr

Αγαπητoί κύριοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας αισθάνεται την υποχρέωση να σας ευχαριστήσει θερμά για την ευγενική σας προσφορά με την φιλοξενία των αθλητών και του προπονητή της εθνικής μας ομάδας πίστας, στην όμορφο νησί σας από 12 έως 20 Ιανουαρίου 2015, όπου πραγματοποίησαν με τις ιδανικότερες συνθήκες την χειμερινή τους προετοιμασία .

Η έμπρακτη βοήθειά σας στην εθνική μας ομάδα για να επιτύχει τους στόχους της, μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη ένταση την προσπάθειά μας για την ανάπτυξη του αθλήματος της ποδηλασίας, σε αυτή τη δύσκολή οικονομική συγκυρία που βιώνει ο Ελληνικός αθλητισμός και η χώρα μας γενικότερα.

Με τη βεβαιότητα ότι θα σας έχουμε στο πλευρό μας και στο μέλλον, σας στέλνουμε τους αθλητικούς μας χαιρετισμούς .

Με τιμή

Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΕΡΖΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΛΙΑΤΣΗΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις