Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η συμμετοχή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στην τουριστική έκθεση ΒΙΤ 2015 του Μιλάνου

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού BORSA INTERNAZIONALE DEL TOURISMO (BIT), που πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο από 12-15 Φεβρουαρίου 2015.

Η συμμετοχή αυτή ήταν εκτός ΕΟΤ (διότι ο ΕΟΤ δεν συμμετέχει πια στην έκθεση αυτή) και από Ελληνικής πλευράς μαζί με την Περιφέρεια μας ήταν μόνο η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η Χαλκιδική και η Πελοπόννησος.
Λόγω του γεγονότος αυτού επισκέφτηκε το περίπτερο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, πολύ μεγαλύτερος αριθμός επισκεπτών απ’ ότι τα προηγούμενα χρόνια.
Η Δ/ντρια του ΕΟΤ Μιλάνου κ. K. Μπουλασίδου ανέφερε στους εκπροσώπους μας, ότι προβλέπεται αύξηση του τουριστικού ρεύματος για την Ελλάδα το 2015 κατά 15 με 20%, σύμφωνα με πληροφορίες που έχει από τους μεγάλους tours operators (Caldi Tour, Eden Viaggi και Sette Mari).
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης στο περίπτερο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων διανεμήθηκε έντυπο και ηλεκτρονικό, διαφημιστικό υλικό.
Εκπρόσωπος της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στην έκθεση αυτή ήταν ο προϊστάμενος του Τμήματος Τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας κ. Γ. Παπαβλασόπουλος.
Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων θέλει να ευχαριστήσει την Ένωση Ξενοδόχων Κεφαλληνίας και Ιθάκης, τόσο για την παρουσία του προέδρου κ. Γ. Τιμοθεάτου, όσο και του κ. Γ. Τσινούκα ( Ιταλόφωνου) και του αντιπροσώπου της Ένωσης Ενοικιαζομένων δωματίων Κεφαλληνίας κ. P. D’ Amico (επίσης Ιταλόφωνου), που κάλυψαν όλες τις μέρες και ώρες τις ανάγκες του περιπτέρου, καθώς επίσης τη συμμετοχή του Δήμου Ζακύνθου δια του Αντιδημάρχου κ. Α. Μποτώνη και του Δήμου Παξών δια του Δημοτικού Συμβούλου κ. Α. Φαναριώτη.

milano

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις