Παράσταση διαμαρτυρίας εργαζομένων του ΚΟΙΣΠΕ-ΡΟΤΑ στον Δήμαρχο

Οι πληγές που έχει αφήσει ο Συνεταιρισμός ΚΟΙΣΠΕ-ΡΟΤΑ παραμένουν ακόμα ανοιχτές και πονάνε, καθώς άφησε πίσω του πολλά χρέη που δεν έχουν τακτοποιηθεί, με το ποσό οφειλής να ανέρχεται στις 640.000 ευρώ.

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το μεσημέρι για αυτό το άκρως σοβαρό ζήτημα υπάλληλοι του ΚΟΙΣΠΕ-ΡΟΤΑ, με την στήριξη του Εργατικού Κέντρου και συγκεκριμένα, το παρών έδωσαν,  ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Γιώργος  Γαβρίλης, ο Αντιπρόεδρος Βλαδίμηρος Τζατζανής και ο Δημοτικός Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιάννης Κουρούκλης, με τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης.

Η κ. Μποχάγερ, πρώην υπάλληλος του Συνεταιρισμού ζήτησε από το Δήμαρχο Κεφαλονιάς να συμβάλει από τη μεριά του στην καταβολή των δεδουλευμένων όλων των υπαλλήλων που παραμένουν στον αέρα εδώ και πολλά χρόνια και για τα οποία δεδουλευμένα έχουν δικαιωθεί δικαστικά. Ο Δήμαρχος κ. Παρίσης τόνισε ότι κανείς δεν ξέρει που πήγαν τα χρήματα ενώ τους ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να τους βοηθήσει καθώς ο Δήμος δεν εμπλέκεται, και αναφέρθηκε στον κ. Καρλή, που εκτελούσε χρέη Προέδρου του Συνεταιρισμού, ο οποίος κόντεψε να χάσει το σπίτι του από χρέη προς το ΙΚΑ, και πόσο δύσκολο ήταν να πείσουν τον Επίτροπο να εγκρίνει το ποσό των 100.000 ευρώ για να μπορέσουν να καλύψουν κάποια από τα οφειλόμενα.

Αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση από τη μεριά των εργαζομένων του ΚΟΙΣΠΕ-ΡΟΤΑ και των εκπροσώπων του Εργατικού Κέντρου οι οποίοι θεωρούν ότι ο Δήμος έχει άμεση ευθύνη για όσα συνέβησαν και πρέπει να συμβάλει στην καταβολή των δεδουλευμένων. Ο κ. Παρίσης δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα για το ζήτημα, με την όποια προσπάθεια εξεύρεσης χρημάτων να …σκοντάφτει στον Επίτροπο.

1-DSC03747 1-DSC03750 1-DSC03751 1-DSC03752 1-DSC03755 1-DSC03756

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις