4 Δεκεμβρίου 2020, Παρασκευή

Συνάντηση Αντ/ρχη Τουρισμού Σπ. Γαλιατσάτου με το με το Δ.Σ. AOCTA (Σύλλογος Τουριστικών Πρακτόρων Κέρκυρας)

Την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Τουριστικής Προβολής Περιφέρειας Ιονίων Νήσων κ. Σπύρου Γαλιατσάτου, με το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου τουριστικών πρακτόρων Κέρκυρας.

Κατά τη συνάντηση αυτή ο κ. Αντιπεριφερειάρχης έκανε ενημέρωση, για τις μέχρι τώρα ενέργειες της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων για τον τουρισμό καθώς και για τις ευρισκόμενες σε εξέλιξη.
Επίσης έγινε ενημέρωση σχετικά με τα μέχρι τώρα τεκταινόμενα στην εταιρεία τουρισμού Ιονίων Νήσων (ΕΤΙΝ Α.Ε).
Τόσο ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του AOCTA κ. Δημήτρης Διαβάτης, όσο και τα παρευρισκόμενα μέλη κ.κ. Χαρίτος, Καποδίστριας, Σαμοίλης, Βλασερός και Μούτσος, εξέφρασαν τη σύμφωνη γνώμη τους επί των εκτεθέντων.
Οι δύο πλευρές δρομολόγησαν στενότερη και αμεσότερη επαφή, συνέργειες και κατάθεση προτάσεων, ώστε να επιτευχθεί η μεγιστοποίηση του αποτελέσματος.
Ο σύλλογος των τουριστικών πρακτόρων ζήτησε ως άμεση ενέργεια (πέραν των άλλων), τη διαφήμιση του «Τουριστικού Πάσχα» της Κέρκυρας και ο Αντιπεριφερειάρχης συμφώνησε και διαβεβαίωσε για τις άμεσες ενέργειες επί αυτού.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις