Συνάντηση με τον Ιταλό Πρόξενο στην Κέρκυρα είχε ο αντ/ρχης Σπύρος Γαλιαστάτος

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ κ. ΣΠΥΡΟΥ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΙΤΑΛΟ ΠΡΟΞΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ DR. GIANCARLO BRINGIOTTI

Την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, συνάντηση του Πρόξενου της Ιταλίας στην Κέρκυρα Dr. Giancarlo Bringiotti και του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Τουριστικής Προβολής Περιφέρειας Ιονίων Νήσων κ. Σπύρου Γαλιατσάτου.
Σκοπός της συνάντησης ήταν η προσπάθεια, τόσο για την πύκνωση των δρομολογίων των πλοίων από την Ιταλία προς την Κέρκυρα, όσο και η επέκταση κάποιων εξ’ αυτών προς και άλλα νησιά της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων (Κεφαλονιά- Ιθάκη-Ζάκυνθο).
Σχεδιάστηκαν συναντήσεις με τους Διευθυντές των λιμένων Ανκόνα, Μπάρι και Μπρίντιζι, καθώς και τους ναυτικούς πράκτορες που εκπροσωπούν τις εμπλεκόμενες ναυτιλιακές εταιρείες και τα στελέχη αυτών, καθώς και τοπικούς παράγοντες (ΟΛΚΕ, Λιμενικά Ταμεία κ.λ.π).
Κοινός τόπος της συνάντησης πέραν των παραπάνω ήταν, το ότι όσο και αν πυκνώνουν οι πτήσεις των εταιρειών χαμηλού κόστους από την Ιταλία προς τα Ιόνια Νησιά, υπάρχει «ο παραδοσιακός» Ιταλός αλλά και Ευρωπαίος επισκέπτης, ο οποίος θέλει να ταξιδεύει με το αυτοκίνητο του, καθώς και οι χρησιμοποιούντες το camping, οι οποίοι θέλουν να ταξιδεύουν με τα τροχόσπιτα τους.
Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων με τη χρήσιμη και αποτελεσματική συνεργασία του κ. Προξένου, καθώς και των παραπάνω αναφερθέντων εμπλεκομένων, θα σταθεί ουσιαστικός υποστηρικτής κάθε τέτοιας προσπάθειας.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις