Μεγάλη επιτυχία η παρουσία της Κεφαλονιάς στη Διεθνή Τουριστική Έκθση Grekland στη Στοκχόλμη

Με μεγάλη επιτυχία εξελίσσεται η Διεθνής Τουριστική Έκθεση Grekland στη Στοκχόλμη. Σε ένα εξαιρετικής σχεδίασης Εκθεσιακό Περίπτερο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, την επιμέλεια του οποίου είχαν ο κ.Αραβαντινός και ο κ.Λέσσης, η Κεφαλονιά συγκέντρωσε Ταξιδιωτικούς εκπροσώπους από όλες τις Σκανδιναβικές Χώρες.

Οι Επιχειρηματίες κ.Πεφάνης, κ.Καραπέτσας, κ.Κατσούρης τίμησαν με την παρουσία τους το Περίπτερο του Νησιού. Ο κ.Κεκάτος ανέπτυξε στα ΜΜΕ τις ταξιδιωτικές δυνατότητες του Νησιού και αναφέρθηκε αναλυτικά στις εναλλακτικές μορφές Τουρισμού. Με την ολοκλήρωση της Έκθεσης που πρωταγωνίστησε στα media της Σουηδίας θα εκδοθεί αναλυτικό δελτίο τύπου.
kek1 kek2 kek11

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις