Η Ορειβατική Λέσχη πάει Αίνο αύριο Κυριακή 15 Φεβρουαρίου

Αυτή την Κυριακή 15-2-15 θα γίνει αλλαγή προγράμματος λόγω χιονόπτωσης στον Αίνο και αντί για Μονοδένδρι-Παλιά Βλαχάτα θα γίνει μια διαδρομή στον Αίνο για να απολαύσουμε το χιόνι στα μονοπάτια του.

Πιο συγκεκριμένα θα γίνει η διαδρομή Πορτόνι Αίνου-Μελίσσι για τους αρχάριους διάρκειας 3 ωρών με βαθμό δυσκολίας Α ενώ για τους προχωρημένους Πορτόνι Αίνου-Μελίσσι-Κέντρο περιβαλλοντικής ενημέρωσης Αίνου διάρκειας 4.30 ωρών με βαθμό δυσκολίας Β με Β+.

Απαραίτητα ορειβατικά μποτάκια για όσους θα συμμετέχουν, μπατόν, γκέτες, γάντια, σκουφάκι και γενικά ο απαραίτητος εξοπλισμός για το χειμερινό βουνό.

Για συμμετοχή στην εκδρομή επικοινωνήστε με τους αρχηγούς  Ατζελίδη Γ. στο 6945906637 και Σπυράτο Γ.  στο  6977304849.

Οι αναχωρήσεις γίνονται μπροστά από το το γήπεδο ποδοσφαίρου Αργοστολίου (προπύλαια) στις 8 π.μ. και οι συμμετέχοντες έρχονται με δική τους ευθύνη για την κατάσταση της υγείας τους και το επίπεδο της φυσικής τους κατάστασης. Για την συμμετοχή στις εκδρομές του συλλόγου πρέπει να υπάρξει προηγούμενη δήλωση στον αρχηγό κάθε εκδρομής.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΙΝΟΣ ΜΕ ΧΙΟΝΙΑΑποτέλεσμα εικόνας για ΑΙΝΟΣ ΜΕ ΧΙΟΝΙΑ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις