Η ΕΚΠΟΜΠΗ «ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ» ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Τουριστικής Προβολής Περιφέρειας Ιονίων Νήσων κ. Σπύρος Γαλιατσάτος, προκειμένου να ενισχυθεί η προσέλευση επισκεπτών στην Κέρκυρα κατά τη διάρκεια του Πάσχα (που υπάρχει μεγάλη παράδοση) και όχι μόνο, έκανε παρέμβαση στη ΝΕΡΙΤ, με αποτέλεσμα να έρχεται άμεσα στην Κέρκυρα Τετάρτη 18 – Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015, συνεργείο της εκπομπής «Μένουμε Ελλάδα».

Ο Αντιπεριφερειάρχης θέλει να ευχαριστήσει το σύλλογο τουριστικών πρακτόρων Κέρκυρας (ΑΟCΤΑ), διότι υπέβαλε το σχετικό αίτημα και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Δημήτρη Διαβάτη, ο οποίος προσφέρει τη φιλοξενία του εν λόγω συνεργείου, καθώς και όσους άλλους υποβοηθήσουν αυτή την προσπάθεια.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις