Συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΗΚΕ-Μεγάλη βαρύτητα έδωσαν στο Καρναβάλι

Δημόσια Συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Κέφαλος» από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΗΚΕ με πρόεδρο τον κ. Άγγελο Κωσταντάκη.

Ιδιαίτερη βάση έδωσαν στο καρναβάλι. Ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελος Κωσταντάκης τόνισε ότι έχει γίνει πάρα πολύ δουλεία με τις καρναβαλικές επιτροπές και από τις 12-2-2015 θα ξεκινήσουν όλες οι εκδηλώσεις.

Δεν έχουν παραβλέψει καμία περιοχή της Κεφαλονιάς αφού παντού θα γίνονται μικρά γεγονότα. Οι παρελάσεις που θα πραγματοποιηθούν θα έχουν κορυφαίο χαρακτήρα με μεγαλύτερη βάση το Ληξούρι, που είναι η πρωτεύουσα του καρναβαλιού.

Έχει γίνει μια πολύ καλή προσπάθεια για αυτές τις μέρες με κίνητρο να βγει ο κόσμος στους δρόμους και να διασκεδάσει σε ξέφρενους ρυθμούς. Επιπλέον ο κ. Κωσταντάκης τόνισε ότι μετά από κάθε παρέλαση θα γίνουν συναυλίες των imam baildi, της Λένας Αλκαίου και της Ραλλίας Χρηστίδου σε Αργοστόλι και Ληξούρι αντίστοιχα.

Το διοικητικό συμβούλιο συζήτησε και αποφάσισε ομόφωνα για όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

kedike kedike1 kedike2 kedike3 kedike4 kedike5 kedike6 kedike7

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις