Ομιλία του Νίκου Λεμοντζή στην Κέρκυρα

Κατάμεστα ήταν τα γραφεία του Πυρήνα Κέρκυρας, το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου, για την ομιλία του Συναγωνιστή Νίκου Λεμοντζή με θέμα τον εκλογικό θρίαμβο της Χρυσής Αυγής στις πρόσφατες εθνικές εκλογές.

Ο Συναγωνιστής μας είχε την ευκαιρία να αναλύσει εκτενώς και με κάθε λεπτομέρεια στους φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος, πως ο διαρκής πολιτικός Αγώνας που όλοι οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισες δίνουμε καθημερινά υπό αντίξοες συνθήκες, ειδικά τους τελευταίους 17 μήνες με τον Αρχηγό και τους Συναγωνιστές μας να είναι παρανόμως φυλακισμένοι από το καθεστώς των κλεπτοκρατων, είχε ως αποτέλεσμα την εδραίωση της Χρυσής Αυγής ως τη μοναδική Εθνική Αντιπολίτευση, ως τη μοναδική αυθεντική φωνή αντίστασης του Ελληνικού λαού που αγωνιά για το μέλλον της πατρίδας του.

Κλείνοντας την ομιλία του, κάλεσε όλους τους Κερκυραίους Συναγωνιστές, να συνεχίσουν με την ίδια ένταση, με την ίδια αξιοπρεπή στάση, με την ίδια θέρμη τον Πολιτικό Αγώνα του Κινήματος.

Όλοι μας γνωρίζουμε πολύ καλά πως το καθεστώς θα συνεχίσει την προσπάθεια του για να μας τρομοκρατήσει, όπως έπραξε δολοφονώντας με άνανδρο τρόπο τους Συναγωνιστές μας Γιώργο Φουντούλη και Μάνο Καπελώνη, θα συνεχίσει να μας αποκλείει από τον δημόσιο διάλογο, θα συνεχίσει να μας λοιδορεί και να μας συκοφαντεί.

Όμως όλοι μας γνωρίζουμε πολύ πιο καλά ότι η αγάπη μας για την Πατρίδα, η Πίστη μας προς τον δίκαιο Εθνικό Αγώνα της Χρυσής Αυγής, είναι πολύ πιο δυνατές από κάθε τέτοια προσπάθεια του σάπιου μεταπολιτευτικού πολιτικού συστήματος.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις