Ευχαριστήρια επιστολή από τον Χρήστο Άνθη-Εξελέγη αντιπρόεδρος του Π.Σ.

Θέλω να ευχαριστήσω Τους Συναδέλφους μου στο Περιφερειακό Συμβούλιο που με τίμησαν με τόσο αυξημένη πλειοψηφία στην εκλογή μου για την θέση του Αντιπροέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Η παράταξή μας πιστή στις αρχές μια ανεξάρτητης και υπερκομματικής λειτουργίας της τοπικής αυτοδιοίκησης θα συνεχίσει να υπερασπίζετε τις αρχές μια ακηδεμόνευτης αυτοδιοίκησης με πραγματικές αποκεντρωμένες εξουσίες.
Μιας χώρας , με διασφαλισμένη την Εθνική της κυριαρχία, σε μια Ευρώπη των λαών και ΟΧΙ των Γερμανών .
Μιας χώρας με διασφάλιση των Εθνικών της Συμφερόντων, σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο, που εδράζεται στην αξιοπρεπή διαβίωση, σε μια ευνομούμενη και συνταγματικά κατοχυρωμένη και διασφαλισμένη Δημοκρατία.
Θα είμαι Αντιπρόεδρος όλων των πτερύγων του Π.Σ. όπως αυτό διαμορφώθηκε από την ετυμηγορία του λαού των Ιονίων Νήσων.

Χρήστος Άνθης
Αντιπρόεδρος Π.Σ.
Επικεφαλής Επτανησίων Θέληση

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις