Αλλάζει χέρια το τιμόνι της Εθνικής Τράπεζας – Ποιοι αναλαμβάνουν

Τη Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου, εκτός απροόπτου, θα ανακοινωθεί η αλλαγή διοίκησης στην Εθνική Τράπεζα, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Καθημερινής».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο πρόεδρος του ομίλου, Γιώργος Ζαννιάς, και ο διευθύνων σύμβουλος Αλέξανδρος Τουρκολιάς θα αντικατασταθούν από την κυρία Λούκα Κατσέλη και τον κ. Γιώργο Μιχελή.

Ο κ. Μιχελής έχει μακρά έχει διατελέσει επικεφαλής της Εμπορικής Τράπεζας, ενώ έχει εργαστεί σε επιτελική θέση και στον όμιλο Eurobank.

Σε ό,τι αφορά τις άλλες συστημικές τράπεζες, φαίνεται ότι δεν σχεδιάζονται άμεσα κινήσεις, σύμφωνα με την «Καθημερινή», αλλά σε κάθε περίπτωση, ακόμα και αν τελικά γίνουν κάποιες αλλαγές, αυτές θα είναι μικρής κλίμακας.

aftodioikisi.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις