4 Δεκεμβρίου 2020, Παρασκευή

Συνάντηση πρόεδρο και αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας ταξί Ιονίων Νήσων

Συνάντηση με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας ταξί Ιονίων Νήσων είχε χθες το μεσημέρι ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θ. Γαλιατσάτος.
Οι κύριοι Γουρδούκης και Σούκερας ζήτησαν μεταξύ άλλων την παράταση της σύμβασης για την μεταφορά των μαθητών, κάτι που είχε ήδη ζητήσει ο περιφεριάρχης, όπως τους ενημέρωσε, από τον αρμόδιο υπουργό το προηγούμενο διάστημα.
Παράλληλα έθεσαν θέματα που έχουν να κάνουν με τις μαθητικές μεταφορές και συμφώνησαν στην ανάγκη τροποποίησης του θεσμικού πλαισίου, προκειμένου οι διαδικασίες να γίνονται με ταχύτερο και πιο αποτελεσματικό τρόπο.
Επίσης ο περιφερειάρχης δεσμεύτηκε να συνεχιστεί η στενή συνεργασία με τους επαγγελματίες του κλάδου για την επίλυση των προβλημάτων που τους απασχολούν.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις